Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Ενημέρωση


Στάση εργασίας των εργαζομένων στον ΟΣΕ από τις 12:00 έως τις 17:00 ανακοίνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ) για την Τετάρτη 22/9, αντιδρώντας στα κυβερνητικά σχέδια αναδιοργάνωσης και ανάπτυξης του ΟΣΕ

Τροποποίηση των δρομολογίων της Δημοτικής συγκοινωνίας στο Χαλάνδρι, λόγω έργων στις οδούς Ελικώνος-Μεταμορφώσεως-Ολύμπου. Η γραμμή Β (Κ. Πλατεία-Τούφα Μεταμόρφωση-Πάτημα-Κοιμητήριο-Κ Πλατεία) θα ακολουθεί την εξής διαδρομή: Αγίας Παρασκευής-Αριστερά Διονύσου-Δεξιά Παπάγου-Αριστερά Δ.Πλακεντίας-Σταθμός Μέτρο Χαλανδρίου-Σταθμός Προαστιακού Δ. Πλακεντίας -Τέρμα Ηρακλείτου- Κοιμητήριο Αναστροφή (Πάτημα)-Σταθμός Προαστιακού Δουκίσσης Πλακεντίας-Ευθεία Δ.Πλακεντίας- Σταθμός Μετρό Χαλανδρίου-Πλατεία Φλύα-Δεξία Διονύσου-Αγίου Γεωργίου-Πλατεία Δούρου Συνέχεια ως έχει.

Τα δρομολόγια της Δημοτικής Συγκοινωνίας στην Πεύκη πραγματοποιούνται από τις 6:35 το πρωί όταν αρχίζουν ταυτοχρόνως από το Ηλιακό Χωριό προς τους σταθμούς ΚΑΤ και Νερατζιώτισσας και από το Σταθμό της Νερατζιώτισσας προς το σταθμό του ΚΑΤ και το Ηλιακό Χωριό έως τις 22:35 το βράδυ.
Θα λειτουργούν και το Σάββατο από τις 7:55 το πρωί έως τις 14:55 το μεσημέρι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου