Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

Καιρός

Γενικά
Αίθριος γενικά, με νεφώσεις τοπικά αυξημένες,  με τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες στα νησιά του Ιονίου (πλην Κέρκυρας) και στη δυτική  Πελοπόννησο τις πρωινές ώρες.
Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και τοπικά στο Αιγαίο έως 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 2-18, στα δυτικά από 12-20, στα κεντρικά από 7-19, στα νότια από 14-19 και στα  ανατολικά από 14-20 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες στα βόρεια και ανατολικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 και στα ανατολικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 8-19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 2-17 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Παρασκευή 3/11
Αραιές νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες με σποραδικές βροχές αρχικά στα δυτικά και τα νότια και από το βράδυ στα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι δυτικοί 3-5 και στα νότια βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου