Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά και νότια και στα Δωδεκάνησα. Χιόνια στα ορεινά.
Βαθμιαία βελτίωση από τα δυτικά. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 4-6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Παγετός τοπικά στα βόρεια ηπειρωτικά νωρίς το πρωί και την νύχτα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 3-10, στα δυτικά από 8-15, στα κεντρικά από 6-14, στα νότια από 11-18 και στα  ανατολικά από 11-19 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις περιοδικά αυξημένες μέχρι και το απόγευμα με μικρή πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 3-5 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία από 9-14 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες μέχρι και το μεσημέρι κυρίως στα ανατολικά, όπου υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχών. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 6-7 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία από 5-10 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τετάρτη 29/11
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα δυτικά και τα νότια. Τοπικές βροχές από το βράδυ στα δυτικά, με βαθμιαία ένταση. Ασθενείς χιονοπτώσεις στα βορειοδυτικά  ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-6 μποφόρ. Παγετός τοπικά στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά νωρίς το πρωί. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά και νότια. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου