Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Καιρός

Γενικά
Βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα ισχυρές στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και πιθανόν την νύχτα στις δυτικές Κυκλάδες και τη δυτική Κρήτη.
Οι άνεμοι ανατολικοί 4-6 και πρόσκαιρα στα βόρεια 7 και τοπικά στο Θερμαϊκό και το βορειοδυτικό Αιγαίο 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 11-18, στα δυτικά από 12-20, στα κεντρικά από 13-22, στα νότια από 15-22 και στα  ανατολικά από 13-23 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα ισχυρές. Οι άνεμοι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 14-22 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα ισχυρές. Οι άνεμοι ανατολικοί ανατολικοί 5-6 και στα θαλάσσια τμήματα 7 τοπικά και τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 15-17 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Παρασκευή 17/11
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες και στο Ιόνιο, κυρίως στα νότια, τα ηπειρωτικά (πλην της ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης), την Εύβοια, τις Σποράδες, τις Κυκλάδες και τη δυτική Κρήτη, νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές, με χιόνια στα βουνά της κεντρικής και βόρειας χώρας. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και τοπικά στα πελάγη 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου