Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές, με βαθμιαία εξασθένηση από τα δυτικά. Χιόνια στα ορεινά και πρόσκαιρα στα ημιορεινά της βορειοδυτικής χώρας.
Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 και στο βόρειο Ιόνιο πιθανώς τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 4-13, στα δυτικά από 11-17, στα κεντρικά από 6-18, στα νότια από 13-19 και στα  ανατολικά από 15-19 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις με βροχές και πρόσκαιρη καταιγίδα. Βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 11-18 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με βροχές και πιθανόν καταιγίδες. Βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 3-4 με τάση ενίσχυσης στα 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 6-13 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τρίτη 28/11
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά και νότια και στα Δωδεκάνησα  σποραδικές καταιγίδες. Ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας. Βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 4-6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Παγετός τοπικά στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά νωρίς το πρωί και την νύχτα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου