Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

Καιρός

Γενικά
Άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με πρόσκαιρες βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές, με βαθμιαία εξασθένηση στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά από το απόγευμα.
Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 8-15, στα δυτικά από 12-18, στα κεντρικά από 10-18, στα νότια από 15-20 και στα  ανατολικά από 14-20 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και βόρεια πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές, με βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων από την νύχτα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 10-17 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Παροδικές νεφώσεις με βροχές και πιθανόν καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 8-15 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Δευτέρα 20/11
Άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Χιονοπτώσεις στα ορεινά (κυρίως  πάνω από 700 μέτρα) της Ηπείρου, της Μακεδονίας και της Θράκης. Εξασθένηση των φαινομένων από το μεσημέρι και τα δυτικά. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 4-6 και τοπικά στα πελάγη 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου