Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά (κυρίως  πάνω από 700 μέτρα). Εξασθένηση των φαινομένων από το μεσημέρι και από τα δυτικά.
Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 4-6 και τοπικά στα πελάγη 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 7-12, στα δυτικά από 10-15, στα κεντρικά από 10-16, στα νότια από 14-18 και στα  ανατολικά από 15-18 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια, Βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 12-15 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες στα ανατολικά του νομού. Βελτίωση από το μεσημέρι. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 4-6 και πρόσκαιρα 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 7-12 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τρίτη 21/11
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες στις Κυκλάδες, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα και γρήγορη βελτίωση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα νότια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου