Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές αρχικά στο Ιόνιο και πιθανόν κατά διαστήματα στην Ήπειρο και τη δυτική Στερεά (κυρίως στις παραθαλάσσιες περιοχές) και από το βράδυ στη δυτική και νότια Πελοπόννησο.
Οι άνεμοι νότιοι 4-5 και στο Ιόνιο τοπικά 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 11-18, στα δυτικά από 12-19, στα κεντρικά από 5-20, στα νότια από 15-20 και στα  ανατολικά από 18-21 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Αρχικά αίθριος με νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες και μετά το μεσημέρι βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και τοπικά μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 12-20 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και αργά το βράδυ σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 14-18 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τετάρτη 15/11
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και τα νησιά του βορείου Αιγαίου. Οι άνεμοι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4-6 και τοπικά στα πελάγη 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου