Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα τοπικά ισχυρές στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και βαθμιαία στα νησιά του βορείου Αιγαίου, με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα και από τα δυτικά.
Οι άνεμοι νότιοι 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 7-17, στα δυτικά από 13-18, στα κεντρικά από 10-21, στα νότια από 13-23 και στα  ανατολικά από 14-23 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις, βαθμιαία αυξημένες, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση από τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι νότιοι 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 10-19 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα τοπικά ισχυρά με σταδιακή εξασθένηση τη νύχτα. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοανατολικοί 4-6 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία από 13-17 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Πέμπτη 9/11
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο, με πιθανότητα τοπικών βροχών. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι δυτικοί 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου