Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

Καιρός

Γενικά
Αραιές νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στα ανατολικά και νότια. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες.
Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 3-14, στα δυτικά από 3-17, στα κεντρικά από 3-18, στα νότια από 8-19 και στα  ανατολικά από 12-19 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις περιοδικά αυξημένες, με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 7-18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 6-14 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Κυριακή 26/11
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές, αρχικά στην ανατολική νησιωτική χώρα και από το μεσημέρι στα δυτικά και από το απόγευμα τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και καταιγίδες, ενώ κατά την διάρκεια της νύχτας θα επεκταθούν και στις υπόλοιπες περιοχές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοδυτικοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου