Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα τοπικά ισχυρά στα κεντρικά και νότια και πιθανόν στο βορειοανατολικό Αιγαίο, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και αργά την νύχτα στο βόρειο Ιόνιο (κυρίως στην Κέρκυρα).
Ευνοείται η μεταφορά σκόνης. Οι άνεμοι νότιοι 4-6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 11-17, στα δυτικά από 14-20, στα κεντρικά από 12-20, στα νότια από 16-21 και στα  ανατολικά από 18-22 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις με βροχές και γρήγορα σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς τοπικά ισχυρές έως το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και τοπικά μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 13-19 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και βαθμιαία πιθανόν πρόσκαιρη καταιγίδα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα. Οι άνεμοι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 11-16 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τρίτη 14/11
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά ισχυρά κατά διαστήματα στο Ιόνιο και πιθανότατα στην Ήπειρο και τη δυτική Στερεά (κυρίως στις παραθαλάσσιες περιοχές) και από το βράδυ στη δυτική και νότια Πελοπόννησο. Οι άνεμοι νότιοι 4-5 και στο Ιόνιο τοπικά 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου