Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πρόσκαιρα ισχυρές στο Ιόνιο, κατά διαστήματα στα ηπειρωτικά και πιθανόν στα νησιά του βορείου Αιγαίου.
Οι άνεμοι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4-6 μποφόρ. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης κυρίως στα νότια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 12-19, στα δυτικά από 12-21, στα κεντρικά από 12-22, στα νότια από 15-21 και στα  ανατολικά από 14-22 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και κατά διαστήματα σποραδικές καταιγίδες. Πρόσκαιρη εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα. Οι άνεμοι νοτιοανατολικοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 16-22 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές. Οι άνεμοι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4-6 και τη νύχτα πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 14-17 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Πέμπτη 16/11
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες  με βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά και πιθανόν στις δυτικές Κυκλάδες και τη νότια Κρήτη. Οι άνεμοι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4-6 και τοπικά στα πελάγη 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου