Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες στα βόρεια και βαθμιαία από το απόγευμα σε ολόκληρη την χώρα, με ένταση των φαινομένων από το βράδυ, στα δυτικά και νότια με σποραδικές καταιγίδες.
Τοπικά περιορισμένη η ορατότητα. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοανατολικοί 5-6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 8-19, στα δυτικά από 13-22, στα κεντρικά από 12-22, στα νότια από 14-22 και στα  ανατολικά από 15-22 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Αραιές νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες, με τοπικές βροχές από το απόγευμα και  ένταση των φαινομένων από την νύχτα. Τοπικά περιορισμένη η ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και τοπικά μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 14-22 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών το πρωί. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 10-17 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Δευτέρα 13/11
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα πιθανώς τοπικά ισχυρά κυρίως στα κεντρικά και νότια. Οι άνεμοι νότιοι 4-6 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου