Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

Καιρός

Γενικά

Νεφώσεις τοπικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα νησιά του Ιονίου (πλην Κέρκυρας) και τη δυτική  Πελοπόννησο, πιθανώς. πρόσκαιρα ισχυρές.
Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 5-15, στα δυτικά από 12-20, στα κεντρικά από 10-18, στα νότια από 13-19 και στα  ανατολικά από 14-21 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί τις πρωινές ώρες έως 6 μποφόρ. Σταδιακή εξασθένηση από τις μεσημβρινές ώρες. Η θερμοκρασία από 6-15 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις και σταδιακά αίθριος. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 4-5 και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 9-15 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Πέμπτη 2/11
Νεφώσεις τοπικά αυξημένες  με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα νησιά του Ιονίου (πλην Κέρκυρας) και στη δυτική  Πελοπόννησο, με γρήγορη εξασθένηση και στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά ηπειρωτικά  και την Κρήτη, με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και τοπικά στο Αιγαίο έως 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου