Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες μέχρι το απόγευμα στις Σποράδες, την Εύβοια και πιθανώς την ανατολική Στερεά (κυρίως Φθιώτιδα) και μέχρι το βράδυ στα Δωδεκάνησα και στην ανατολική Κρήτη.
Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και στο Αιγαίο βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 6-16, στα δυτικά από 9-20, στα κεντρικά από 8-18, στα νότια από 13-20 και στα  ανατολικά από 13-21 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες, με βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 3-5 και βαθμιαία στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 10-18 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με βροχή ή πιθανή καταιγίδα τις πρωινές ώρες και γρήγορη βελτίωση. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 7-16 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Κυριακή 5/11
Νεφώσεις τοπικά αυξημένες με ασθενείς βροχές στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη, με βαθμιαία βελτίωση. Παγετός τις πρωινές ώρες στα βόρεια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου