Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Καιρός

Γενικά: Τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα κεντρικά και βόρεια τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά.
Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 και τοπικά στο νοτιοανατολικό Αιγαίο 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 10-23, στα δυτικά από 13-23, στα κεντρικά από 12-24, στα νότια από 14-22 και στα ανατολικά από 14-22 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, κυρίως στα δυτικά και βόρεια, με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών. Οι άνεμοι μεταβλητοί  3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13-24 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πρόσκαιρες βροχές. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14-23 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Κυριακή 8/5
Στο νότιο Ιόνιο, την Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, αραιές νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και σταδιακή βελτίωση το βράδυ. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στην Μακεδονία και τη Θράκη. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα νότια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 και στα νότια και στα πελάγη 5-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου