Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 15 Μαΐου 2016

Καιρός

Γενικά: Τοπικές βροχές ή καταιγίδες στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα με βαθμιαία βελτίωση το βράδυ. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος, με τοπικές βροχές ή καταιγίδες τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες στα ορεινά της Ηπείρου, της δυτικής Στερεάς και της Μακεδονίας.  
Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα ανατολικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 11-27, στα δυτικά από 15-27, στα κεντρικά από 10-28, στα νότια από 17-28 και στα ανατολικά από 17-27 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις μετά το μεσημέρι στα βόρεια. Οι άνεμοι δυτικοί 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14-27 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Αρχικά αίθριος, με νεφώσεις παροδικά αυξημένες και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12-27 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Δευτέρα 16/5
Στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες, με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά της Ηπείρου, της Μακεδονίας, της Θράκης και της Θεσσαλίας. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα δυτικά και βόρεια τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι δυτικοί νοτιοδυτικοί 3-5 και στα νότια 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου