Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Καιρός

Γενικά: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες στη νότια χώρα και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά κυρίως στα ορεινά.
Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 και στα νότια και στα πελάγη 5-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 8-23, στα δυτικά από 11-24, στα κεντρικά από 8-24, στα νότια από 14-23 και στα ανατολικά από 12-24 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι νότιοι 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11-24 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πρόσκαιρες βροχές κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11-23 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Δευτέρα 9/5
Στη βόρεια Ελλάδα, λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα ορεινά, που το βράδυ θα περιοριστούν στη Θράκη. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις τοπικά αυξημένες το μεσημέρι και το απόγευμα  Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου