Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Καιρός

Γενικά: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με μεμονωμένες  καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. 

Οι άνεμοι μεταβλητοί 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί στα βόρεια από 10-24, στα δυτικά από 11-24, στα κεντρικά από 9-25, στα νότια από 14-24 και στα ανατολικά από 12-24 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες αραιές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11-24 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11-24 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τρίτη 10/5
Στη βόρεια Ελλάδα λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες, με σποραδικές βροχές από το μεσημέρι κυρίως στα ορεινά. Το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα ανατολικά. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα, με πιθανότητα μεμονωμένων όμβρων στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και τοπικά στα νοτιοανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.    


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου