Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

Καιρός

Γενικά: Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στα υπόλοιπα κεντρικά και βόρεια. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης. Οι άνεμοι νότιοι 4-6 και σταδιακά στο Αιγαίο 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα κυμανθεί στα βόρεια από 12-25, στα δυτικά από 14-25, στα κεντρικά από 14-26, στα νότια από 18-28 και στα ανατολικά από 16-27 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι νότιοι 3-5 και σταδιακά στα ανατολικά 5-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14-27 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι νοτιοανατολικοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15-25 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Παρασκευή 13/5
Αραιές νεφώσεις τοπικά αυξημένες, με ασθενείς τοπικές βροχές στα νοτιοανατολικά και πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών ή μεμονωμένων καταιγίδων μέχρι το μεσημέρι στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης κυρίως στα ανατολικά και νότια. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου