Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Καιρός

Γενικά: Κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες, τοπικά ισχυρές στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.
Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και βαθμιαία 7-8 μποφόρ, με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 10-22, στα δυτικά από 13-22, στα κεντρικά από 14-24, στα νότια από 18-25 και στα ανατολικά από 17-24 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις, με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Εξασθένηση το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17-23 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις, με βροχές και καταιγίδες. Εξασθένηση το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16-21 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Κυριακή 22/5
Στη Θεσσαλία, Σποράδες, ανατολική Στερεά, Εύβοια και κεντρική Μακεδονία, αρχικά νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, πιθανόν τοπικά ισχυρές τις πρωινές ώρες. Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων. Στις υπόλοιπες περιοχές άστατος με νεφώσεις, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα για την εποχή.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου