Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 14 Μαΐου 2016

Καιρός

Γενικά: Στα νότια τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος με πρόσκαιρες βροχές στα βόρεια ηπειρωτικά το μεσημέρι-απόγευμα. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα ανατολικά και νότια.
Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 12-25, στα δυτικά από 14-28, στα κεντρικά από 11-30, στα νότια από 18-29 και στα ανατολικά από 19-28 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14-29 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12-25 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Κυριακή 15/5
Στις Κυκλάδες, την Κρήτη και βαθμιαία στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, νεφώσεις με τοπικές βροχές ή πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες και βελτίωση το βράδυ. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα ανατολικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση από τα βορειοδυτικά.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου