Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Καιρός

Γενικά: Τοπικές βροχές ή καταιγίδες στα δυτικά και βόρεια κυρίως το απόγευμα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα δυτικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι  μεταβλητοί 3-6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 11-25, στα δυτικά από 12-26, στα κεντρικά από 12-28, στα νότια από 15-27 και στα ανατολικά από 16-27 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα τοπικών όμβρων στα γύρω ορεινά, τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14-26 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Αρχικά αίθριος, με νεφώσεις παροδικά αυξημένες από το μεσημέρι και πρόσκαιρες βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως το απόγευμα-βράδυ στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15-25 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τετάρτη 18/5
Στην κεντρική, ανατολική Μακεδονία, Θράκη, ανατολική Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Σποράδες και Εύβοια, νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, με τοπικές ή σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου