Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Καιρός

Γενικά: Αίθριος, με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά το απόγευμα και πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί στα βόρεια από 10-24, στα δυτικά από 12-25, στα κεντρικά από 11-26, στα νότια από 14-25 και στα ανατολικά από 14-25 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14-25 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με πιθανότητα  μεμονωμένων βροχών στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11-24 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Παρασκευή 20/5
Αραιές νεφώσεις, βαθμιαία αυξημένες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια, με βροχές και αργότερα καταιγίδες. Ένταση των φαινομένων τη νύχτα στα δυτικά, με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών και στις υπόλοιπες περιοχές. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και τοπικά στο Ιόνιο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου