Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 10 Μαΐου 2016

Καιρός

Γενικά: Στα βόρεια λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες, με σποραδικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες από το μεσημέρι. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα.
Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και τοπικά στα νοτιοανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 9-25, στα δυτικά από 11-25, στα κεντρικά από 10-26, στα νότια από 13-24 και στα ανατολικά από 12-25 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11-26 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές με τοπικές βροχές στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11-25 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τετάρτη 11/5
Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, νεφώσεις περιοδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως τις απογευματινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια, με σποραδικές βροχές από το απόγευμα και πιθανόν πρόσκαιρες βροχές στα βόρεια ορεινά. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα δυτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου