Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Καιρός

Γενικά: Βροχές και καταιγίδες, πιθανόν τοπικά ισχυρές τις πρωινές ώρες στα ανατολικά. Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων. Οι άνεμοι βόρειοι 4-6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 8-22, στα δυτικά από 12-24, στα κεντρικά από 13-22, στα νότια από 18-22 και στα ανατολικά από 17-23 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις, με τοπικές βροχές και πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας το πρωί. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων από το μεσημέρι. Οι άνεμοι βόρειοι 4-6 και στα ανατολικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14-21 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις, με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Εξασθένηση των φαινομένων από το μεσημέρι. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12-21 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Δευτέρα 23/5
Παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και γρήγορη βελτίωση στην Κρήτη. Γενικά αίθριος στις υπόλοιπες περιοχές με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-6 και τοπικά στο νοτιοανατολικό Αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου