Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 24 Απριλίου 2016

Καιρός

Γενικά: Στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες Οι άνεμοι δυτικοί νοτιοδυτικοί  4-6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 10-23, στα δυτικά από 11-23, στα κεντρικά από 10-23, στα νότια από 14-24 και στα ανατολικά από 13-24 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών βροχών στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι δυτικοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15-24 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες από το μεσημέρι. Βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11-21 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Δευτέρα 25/4
Στα δυτικά, κεντρικά, βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, νεφώσεις με τοπικές βροχές, αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα υπόλοιπα. Σποραδικές καταιγίδες μετά το μεσημέρι κυρίως στα βορειοδυτικά. Στην υπόλοιπη χώρα παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών κυρίως στην Κρήτη. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου