Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Καιρός

Γενικά: Βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές και πιθανότητα χαλαζοπτώσεων μέχρι το μεσημέρι στην ανατολική Μακεδονία, Θράκη και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και πιθανόν τις πρωινές ώρες στην κεντρική Μακεδονία.
Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και τοπικά στα πελάγη 7 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 7-20, στα δυτικά από 11-20, στα κεντρικά από 10-23, στα νότια από 14-22 και στα ανατολικά από 13-22 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 4-6 και πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13-22 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες τις πρωινές ώρες και βαθμιαία γενικά αίθριος. Οι άνεμοι μεταβλητοί 6-7 και πρόσκαιρα 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8-19 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Μεγάλη Τετάρτη 27/4
Γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα βροχών στα βόρεια ορεινά. Τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες στα δυτικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και στα νότια 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου