Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Καιρός

Γενικά: Στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Λίγα χιόνια στα βορειοδυτικά ορεινά  το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και τοπικά στα δυτικά 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 8-22, στα δυτικά από 10-21, στα κεντρικά από 11-24, στα νότια από 14-24 και στα ανατολικά από 13-23 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες από τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες, με πιθανότητα τοπικών βροχών στα βόρεια. Οι άνεμοι δυτικοί νοτιοδυτικοί 4-5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14-23 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και αργά το βράδυ 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12-21 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Μεγάλη Τρίτη 26/4
Στα δυτικά, κεντρικά, βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου νεφώσεις με τοπικές βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά. Σποραδικές καταιγίδες στα ανατολικά. Στην υπόλοιπη χώρα παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών, με γρήγορη βελτίωση από το μεσημέρι. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και τοπικά στα πελάγη 7 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου