Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Καιρός

Γενικά: Στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, σποραδικές καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές τις πρωινές ώρες.
Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 4-6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια 10-20, στα δυτικά 10-20, στα κεντρικά 8-23, στα νότια από 12-21 και στα ανατολικά 12-20 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις περιοδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στα ανατολικά και βόρεια μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10-22 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με σποραδικές βροχές  τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί  3-4 και βαθμιαία 5-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12-20 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τρίτη 12/4
Στα βορειοανατολικά λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 3-5 και στα νότια πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου