Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 30 Απριλίου 2016

Καιρός

Γενικά: Στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές αραιές νεφώσεις. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης.
Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και στα ανατολικά και νότια 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 10-20, στα δυτικά από 11-24, στα κεντρικά από 11-25, στα νότια από 15-26 και στα ανατολικά από 13-25 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Αραιές νεφώσεις περιοδικά  αυξημένες. Οι άνεμοι βορειοανατολικοί 3-5 και στα ανατολικά και νότια 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13-24 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα γύρω ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12-20 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Κυριακή του Πάσχα 1/5
Αραιές νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες από τις μεσημβρινές ώρες, με τοπικές βροχές αρχικά στα βορειοδυτικά και βαθμιαία μέχρι το βράδυ στα υπόλοιπα δυτικά, κεντρικά και βόρεια. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα νότια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου