Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές αρχικά στο Ιόνιο και στα δυτικά και βαθμιαία και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά. Λίγα χιόνια στα βορειοδυτικά ορεινά.  
Οι άνεμοι δυτικοί νοτιοδυτικοί 4-6 και τοπικά στα νότια 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια 8-20, στα δυτικά 12-20, στα κεντρικά 10-22, στα νότια από 15-23 και στα ανατολικά 12-21 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Αραιές νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι δυτικοί νοτιοδυτικοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12-21 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες περιοδικά ισχυρές από τις μεσημβρινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13-20 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Δευτέρα 11/4
Στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, άστατος κατά περιόδους, με νεφώσεις, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, με εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις περιοδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα νότια μέχρι το μεσημέρι και σποραδικές βροχές τις απογευματινές ώρες κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 4-6 και στα νότια πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου