Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Καιρός

Γενικά: Βροχές και καταιγίδες, τοπικά ισχυρές κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στην ανατολική Μακεδονία, Θράκη, ανατολικό Αιγαίο, Κυκλάδες και Κρήτη. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα δυτικά και νότια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 6-7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 7-19, στα δυτικά από 13-22, στα κεντρικά από 10-23, στα νότια από 14-23 και στα ανατολικά από 15-22 βαθμούς Κελσίου.


Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοδυτικοί  5-6 και τοπικά στα ανατολικά 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13-22 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με βροχές και αργότερα πιθανώς καταιγίδες. Οι άνεμοι νότιοι 4-6 μποφόρ, με εξασθένηση το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9-17 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Δευτέρα 23/11
Στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια, νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Στα υπόλοιπα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές  και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου κατά διαστήματα μεμονωμένες καταιγίδες. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα δυτικά και νότια. Οι άνεμοι νότιοι 4-6 και στα βορειοανατολικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου