Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Καιρός

Γενικά: Τοπικές βροχές στο Ιόνιο και πιθανόν στην Ήπειρο και την δυτική Στερεά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και βαθμιαία στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 5-21, στα δυτικά από 12-20, στα κεντρικά από 7-21, στα νότια από 14-21 και στα ανατολικά από 14-22 βαθμούς Κελσίου.


Αττική
Γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10-21 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες κυρίως τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι νότιοι 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8-20 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Σάββατο 21/11
Στα δυτικά και βαθμιαία στα νότια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το απόγευμα στα δυτικά σποραδικές καταιγίδες. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί 5-6 και στο Αιγαίο βαθμιαία 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου