Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Καιρός

Γενικά: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες, αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά, με χιόνια στα ορεινά της Ηπείρου, της δυτικής Μακεδονίας και της δυτικής Στερεάς. Οι άνεμοι νότιοι 7-9 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση στο Ιόνιο και στα ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 8-16, στα δυτικά από 11-17, στα κεντρικά από 9-18, στα νότια από 13-20 και στα ανατολικά από 15-21 βαθμούς Κελσίου.


Αττική
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές. Οι άνεμοι νότιοι 6-7 και πρόσκαιρα  στα ανατολικά και νότια τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11-18 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα τοπικά ισχυρές. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10-15 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Σάββατο 28/11
Σε όλη την χώρα νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές, στα δυτικά, Κυκλάδες, Κρήτη, ανατολική Μακεδονία, Θράκη, νησιά ανατολικού Αιγαίου και Δωδεκάνησα. Τοπικές χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ηπείρου, της δυτικής Στερεάς και της δυτικής Μακεδονίας. Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και τοπικά στα πελάγη 7-8 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου