Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Καιρός

Γενικά: Αίθριος, με λίγες τοπικές νεφώσεις στην ανατολική Μακεδονία, Θράκη, Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και βόρεια Κρήτη. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και νυχτερινές ώρες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 7-19, στα δυτικά από 10-23, στα κεντρικά από 7-22, στα νότια από 14-21 και στα ανατολικά από 14-22 βαθμούς Κελσίου.


Αττική
Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10-21 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.  

Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και τοπικές ομίχλες από τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9-18 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Τετάρτη 18/11
Στα δυτικά και βόρεια λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες μετά το μεσημέρι. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος. Τοπικές ομίχλες κυρίως στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου