Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Καιρός

Γενικά: Βροχές και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, όπου τα φαινόμενα πρόσκαιρα θα είναι τοπικά ισχυρά. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα δυτικά και νότια. Οι άνεμοι νότιοι 4-6 και πρόσκαιρα στο βόρειο Αιγαίο 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 12-20, στα δυτικά από 15-22, στα κεντρικά από 12-23, στα νότια από 15-23 και στα ανατολικά από 16-23 βαθμούς Κελσίου.


Αττική
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής. Οι άνεμοι νότιοι 4-6 και πρόσκαιρα στα ανατολικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15-22 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων. Οι άνεμοι μεταβλητοί έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14-20 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Τρίτη 24/11
Στα δυτικά και τα βόρεια, νεφώσεις με βροχές και στα βορειοδυτικά καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα  τοπικών βροχών κυρίως στο ανατολικό Αιγαίο. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης κυρίως στα νότια. Οι άνεμοι νότιοι 4-6 και το απόγευμα στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου