Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά, και καταιγίδες τοπικά ισχυρές κατά την διάρκεια της νύχτας. Στα υπόλοιπα νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα ανατολικά. Οι άνεμοι νότιοι  5-6 και στο Αιγαίο βαθμιαία 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 9-21, στα δυτικά από 12-22, στα κεντρικά από 10-23, στα νότια από 14-22 και στα ανατολικά από 15-22 βαθμούς Κελσίου.


Αττική
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί  4-6 και τοπικά στα ανατολικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11-23 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα και  ομίχλες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι νότιοι 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10-21 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Κυριακή 22/11
Στο Ιόνιο, την Ήπειρο, την δυτική Στερεά, την δυτική Πελοπόννησο και πιθανώς την δυτική Μακεδονία, νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, τοπικά ισχυρές. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στην ανατολική Μακεδονία, Θράκη, ανατολικό Αιγαίο, Κυκλάδες και Κρήτη. Οι άνεμοι μεταβλητοί 6-7 και στο βόρειο Αιγαίο 8 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα βορειοδυτικά.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου