Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Καιρός

Γενικά: Στην ανατολική Μακεδονία, Θράκη, ανατολικό Αιγαίο και Δωδεκάνησα νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Ένταση και επέκταση των φαινομένων  από το απόγευμα στην δυτική Ελλάδα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 8-17, στα δυτικά από 11-18, στα κεντρικά από 9-19, στα νότια από 13-20 και στα ανατολικά από 14-20 βαθμούς Κελσίου.


Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές από το απόγευμα. Ένταση από την νύχτα. Οι άνεμοι νότιοι 4-5 και πρόσκαιρα  Στα ανατολικά και νότια έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11-18 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές τις πρώτες πρωινές ώρες, με γρήγορη εξασθένηση. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11-17 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Παρασκευή 27/11
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, αρχικά στα δυτικά, βόρεια, ανατολικό Αιγαίο και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά, με χιόνια στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ορεινά. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα νότια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6, στα πελάγη 7 και στο Αιγαίο πιθανόν τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου