Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Καιρός

Γενικά: Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν ισχυρές στα βορειοδυτικά και την περιοχή του Αιγαίου. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης κυρίως στα δυτικά και τα νότια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και τοπικά στο Ιόνιο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 4-15, στα δυτικά από 8-18, στα κεντρικά από 6-17, στα νότια από 10-18 και στα ανατολικά από 11-17 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Εξασθένηση των φαινομένων από το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9-17 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα. Εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5-14 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Τρίτη 24/3
Στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, βροχές και σποραδικές καταιγίδες τις πρωινές ώρες με γρήγορη βελτίωση. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά,. Νεφώσεις παροδικά αυξημένες  στα δυτικά το βράδυ. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα δυτικά και τα νότια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και τοπικά στο Ιόνιο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου