Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Καιρός

Γενικά: Πρόσκαιρες βροχές στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 4-9, στα δυτικά από 6-14, στα κεντρικά από 4-13, στα νότια από 9-15 και στα ανατολικά από 10-17 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, μέχρι το μεσημέρι. Οι άνεμοι βορειοανατολικοί  5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ, με εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7-13 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3-5 μποφόρ, με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6-10 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Πέμπτη 19/3
Στο Ιόνιο, την ηπειρωτική χώρα και το βόρειο Αιγαίο, νεφώσεις με τοπικές βροχές και παροδικές χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά. Σταδιακή επέκταση των φαινομένων και στην υπόλοιπη χώρα. Βελτίωση από το βράδυ στα δυτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και τοπικά στο Αιγαίο 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου