Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Καιρός

Γενικά: Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες και την βόρεια Κρήτη, όπου θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι βόρειοι 4-6 και βαθμιαία στο Αιγαίο 7 και στα νότια τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 2-15, στα δυτικά από 4-18, στα κεντρικά από 3-16, στα νότια από 9-16 και στα ανατολικά από 9-17 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα βόρεια και στα ανατολικά όπου υπάρχει πιθανότητα για ασθενή βροχή. Οι άνεμοι βορειοανατολικοί  5-6 και στα ανατολικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6-14 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5-13 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Τρίτη 173
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και νότια, με ασθενείς τοπικές βροχές στην ανατολική ηπειρωτική χώρα και την Κρήτη. Πρόσκαιρες ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι  μεταβλητοί 4-6 και στο Αιγαίο τοπικά 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βορειοανατολικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου