Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Σκορδαλιά με πατάτα

Υλικά
4-5 πατάτες, 4-5 σκελίδες σκόρδο (ανάλογα πόσο δυνατή την θέλετε), 1 κούπα λάδι (ή όσο πάρει), χυμός 1 λεμονιού, αλάτι
Εκτέλεση
Καθαρίζετε, κόβετε σε μικρά κομματάκια και βράζετε τις πατάτες. Τις στραγγίζετε και ενώ είναι ακόμα ζεστές, τις βάζετε στο μίξερ, προσθέτετε τα σκόρδα, το αλάτι, το χυμό λεμονιού, 1 κσ από το νερό που τις βράσατε και τα πολτοποιείτε. Έχοντας σε λειτουργία το μίξερ ρίχνετε σιγά –σιγά το λάδι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου