Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Καιρός

Γενικά: Βελτιωμένος καιρός στο μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας και μόνο το απόγευμα και από τα βόρεια τοπικές βροχές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-5 και τοπικά στα νότια πελάγη 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί στα βόρεια από 7-16, στα δυτικά από 8-18, στα κεντρικά από 9-20, στα νότια από 12-19 και στα ανατολικά από 13-18 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις  παροδικά αυξημένες με πιθανότητα βροχής το πρωί και το βράδυ, αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9-19 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες το απόγευμα, με τοπικές βροχές τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8-16 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Τρίτη 31/3
Στα δυτικά λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με  τοπικές βροχές και στην ανατολική νησιωτική χώρα σποραδικές καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου