Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις με παροδικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά και στην ανατολική νησιωτική χώρα. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης. Οι άνεμοι νότιοι  4-6 και τοπικά στο Ιόνιο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 6-13, στα δυτικά από 10-18, στα κεντρικά από 7-16, στα νότια από 11-18 και στα ανατολικά από 11-17 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις  τοπικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών βροχών στα βόρεια και ανατολικά του νομού. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 3-4 και τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9-16 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8-12 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Τετάρτη 25/3
Αρχικά στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές, νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα βορειοδυτικά ορεινά. Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων στα δυτικά και στα νότια. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης. Οι άνεμοι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4-6 και στο Ιόνιο 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου