Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Καιρός

Γενικά: Άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά και νότια. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα νοτιοανατολικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 11-16, στα δυτικά από 10-17, στα κεντρικά από 11-17, στα νότια από 12-19 και στα ανατολικά από 13-18 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις  παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11-16 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στα ανατολικά τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 4-5 και στο Θερμαϊκό τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11-14 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Δευτέρα 30/3
Γενικά βελτιωμένος καιρός και μόνο στην ανατολική νησιωτική χώρα και τη Θράκη, πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες με πιθανότητα ασθενών βροχών. Το απόγευμα πρόσκαιρες νεφώσεις στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά με πιθανότητα τοπικών βροχών την νύχτα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι δυτικοί 3-5 και τοπικά στα νότια 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου