Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Καιρός

Γενικά: Στο Ιόνιο, την ηπειρωτική χώρα και το βόρειο Αιγαίο, νεφώσεις με τοπικές βροχές. Παροδικές χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά. Σταδιακή επέκταση των φαινομένων και στην υπόλοιπη χώρα. Βελτίωση από το βράδυ στα δυτικά. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 4-6 και πρόσκαιρα στο νοτιοανατολικό Αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 3-10, στα δυτικά από 6-14, στα κεντρικά από 3-13, στα νότια από 9-14 και στα ανατολικά από 10-15 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος με νεφώσεις παροδικά αυξημένες από το μεσημέρι, με πιθανότητα τοπικών βροχών από το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 και τοπικά στα ανατολικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5-12 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα γύρω ορεινά. Βελτίωση την νύχτα στα δυτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5-9 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Παρασκευή 20/3
Στα δυτικά λίγες νεφώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με τοπικές βροχές, παροδικές χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά και τοπικά σε ημιορεινές περιοχές της ανατολικής  Μακεδονίας και της Θράκης. Βαθμιαία βελτίωση από το βράδυ και από τα βόρεια. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3-5 και στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου