Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Καιρός

Γενικά: Στην ανατολική  Μακεδονία και τη Θράκη τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες στα παραθαλάσσια και χιόνια στα ορεινά. Τα φαινόμενα πιθανόν τις πρωινές ώρες κατά τόπους θα είναι έντονα  Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 3-9, στα δυτικά από 5-14, στα κεντρικά από 3-12, στα νότια από 9-14 και στα ανατολικά από 10-14 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις τοπικά αυξημένες, με πιθανότητα ασθενών βροχών, κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι βόρειοι 4-5 και τοπικά στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6-12 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Τοπικές νεφώσεις κυρίως στα ανατολικά με πρόσκαιρες βροχές και βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 4-5 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3-9 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Σάββατο 21/3
Γενικά αίθριος. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες στα ανατολικά και νότια και από τις βραδινές ώρες τοπικές νεφώσεις στα δυτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα δυτικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου