Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Καιρός

Γενικά: Παροδικές  τοπικές βροχές στην ανατολική χώρα  και στο νότιο και ανατολικό Αιγαίο καταιγίδες, με βαθμιαία βελτίωση.  Γενικά αίθριος στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί στα βόρεια από 4-17, στα δυτικά από 6-20, στα κεντρικά από 8-20, στα νότια από 11-18 και στα ανατολικά από 11-17 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις  με τοπικές βροχές το πρωί, με βαθμιαία βελτίωση και από το απόγευμα γενικά αίθριος. Οι άνεμοι δυτικοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10-19 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά τις πρωινές ώρες. Βαθμιαία και από τα δυτικά γενικά αίθριος. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9-16 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Τετάρτη 1/4
Αρχικά γενικά αίθριος. Νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα δυτικά, κεντρικά και τα βόρεια, με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια. Σποραδικές καταιγίδες τις νυχτερινές ώρες στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και τοπικά στο νότιο Αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου