Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Καιρός

Γενικά: Αραιές νεφώσεις, παροδικά αυξημένες από τα δυτικά με βροχές αρχικά στο Ιόνιο και σταδιακά και στις υπόλοιπες περιοχές. Ένταση των φαινομένων το βράδυ στα δυτικά. Οι άνεμοι νοτιοανατολικοί 4-6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί στα βόρεια από 1-16, στα δυτικά από 3-16, στα κεντρικά από 4-17, στα νότια από 8-16 και στα ανατολικά από 9-16 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Αραιές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές το απόγευμα. Οι άνεμοι νότιοι 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5-16 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Αραιές νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1-15 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Δευτέρα 23/3
Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, τοπικές νεφώσεις με ασθενείς βροχές. Στα υπόλοιπα, νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Εξασθένηση των φαινομένων  το βράδυ από τα δυτικά. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα δυτικά και τα νότια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και τοπικά στο Ιόνιο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου